Matrassen

Wij produceren jarenlang matrassen met hoogwaardige dubbeldoek tijk. Door jarenlange expertise en tal aan ervaring in onze fabriek, zorgen wij samen met ons team dat uw klanten goed slapen!

Veel mensen hebben eigenlijk helemaal geen idee op wat voor matras zij slapen. Zolang we een redelijke nachtrust hebben en niet veel pijntjes ervaren, kijken we niet snel verder dan ons eigen matras. Wij vinden dit ontzettend zonde, want een goed matras is juist zo belangrijk voor onze nachtrust! 

Bij De Matrassen Fabriek Rotterdam krijgt u persoonlijk advies bij het samenstellen van uw matras. Hierbij kijken wij naar uw gewicht, lengte en of er bepaalde delen van je lichaam meer of minder ondersteuning nodig hebben. 

Alle matrassen worden volledig handgemaakt volgens klant specificaties. De missie van het hele productieteam – inclusief onze vijf nauwgezette naaisters- is, om elke klant het meest comfortabele matras dat denkbaar is te bieden.

Naast onze flexibiliteit hebben wij ook de expertise in huis, om naast het produceren van standaardformaten en producten, individueel maatwerk te kunnen produceren die naadloos aansluit op uw wensen.