Boot & caravan matrassen

Zijn uw matrassen of kussens oubollig, doorgezakt, versleten of gewoon aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  

Kom bij ons langs voor uw boot of caravan interieur!

De matrassenfabriek Rotterdam produceert matrassen en kussens voor boten en caravans met een hoog zit en slaapcomfort. Door jarenlange expertise en tal aan ervaringen in onze fabriek, zorgen wij samen met ons gehele team dat u goed slaapt. 

Ook wanneer u op vakantie bent! 

De materialen die wij gebruiken bij het produceren van de matrassen of kussens zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. 

Hybride Foam

Een hybride matras heeft een hoge dichtheid en biedt een hogere veerkracht dan een koudschuim matras. Door de hoge dichtheid biedt het schuim goede tegendruk. Hierdoor geniet u de hele nacht van een uitstekend comfort, terwijl er geen kuilvorming ontstaat. Het uitzondelijk lichte gewicht maakt deze matrassen bij uitstek geschikt voor caravans, campers en boten. 

HR koudschuim

De juiste benaming voor koudschuim is eigenlijk HIGH RESILIENCE (HR) schuim, ofwel schuim met een hoge veerkracht. HR schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert. Kuilvorming komt bij HR schuim niet voor. 

Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoge comfort gekoppeld aan een lange levensduur. Voor matrassen wordt vaak een kwaliteit van HR35 tot HR65 gebruikt voor de meest duurzame caravan/ boot matrassen en kussens. HR schuim is tenslotte ook vlam vertragend en in sommige gevallen zelf vlam dovend. 

Geef muggen geen kans met onze nieuwe Mosquito-hoes!

Een goede nachtrust heeft een extreem positieve invloed op onze dagelijkse activiteiten. Maar wat als u slaap word verstoord door het vervelende gezoem van een mug? 

Het gezoem van een mug op uw boot of in uw caravan is niet alleen vervelend, een onschuldige steek kan ook serieuze gevolgen hebben. Denk aan ontstekingen, allergische reacties of malaria. 

Mosquito Protection houdt niet alleen muggen en andere vervelende insecten buiten, het biedt ook bescherming tegen huisstofmijt en houdt de matrashoes vrij van schimmels en bacteriën. De behandeling is ook effectief zonder direct contact, omdat het een schone omgeving rond het matras creëert. 

De efficiëntie van Mosquito Protection geeft geen vluchtige stoffen af en is absoluut onschadelijk voor het menselijk lichaam. De muggenbescherming behoud zijn effectiviteit zelfs na veelvoudig wassen en blijft actief gedurende de hele levensduur van uw matras. 

Ontdek onze Thermic-hoes. De oplossing voor een ideale slaaptempratuur !

Het is ons allemaal overkomen;  niets is zo vervelend als slaapproblemen of wakker liggen vanwege een te koude of te warme slaapomgeving. 

Ontdek nu onze Thermic-hoes, DE oplossing voor een ideale slaap-temperatuur. 

Thermic is een proactieve oplossing voor het opvangen van temperatuurschommelingen tijdens de slaap. De Thermic-hoes zorgt dat het ideale microklimaat in bed behouden blijft. Door microcapsules die aan de tijk zijn toegevoegd, verandert uw matras in een slimme thermische regeling. 

Veranderingsmaterialen absorberen de warmte als de omgevingstemperatuur stijgt en slaan deze op in de microcapsules. De capsules geven de energie als warmte af als de temperatuur daalt. 

Thermic zorgt voor een ongestoorde slaap, zelfs als je lichaamstemperatuur plotseling stijgt op daalt. Thermic kan deze temperatuurschommelingen dus probleemloos aan. 

 

'Onze producten worden allemaal met de hand gemaakt, op deze manier hebben wij onze kwaliteit letterlijk in eigen hand!'