Boxspring Outlet Home 410

Wil je ook thuis kunnen genieten van het slaapcomfort van een echte hotelboxspring? Elke dag wakker worden met het gevoel alsof je op vakantie bent. Dat kan nu met de boxspring Outlet Home 410. 

Beschrijving

De boxspring wordt geleverd inclusief hoofdbord met 2- rijen diep gecapitonneerde knopen. Boxspring Outlet Home 410 is voorzien van pocketveringmatrassen met 7 comfortzones en 300, 500 en/of 1.000 veren de vierkante meter naar keuze. De 7 specialshape comfortzones vormen zichzelf maximaal naar de vormen van het lichaam. De comfortzones bestaan uit onder andere een lendezone, hoofdzone, schouderzone, en heupzone.Boxspring Outlet Home 410 heeft 12 pootjes (6 per box). De boxspring is opgebouwd uit een stevig massief houten frame van ca. 17 cm hoog met daarop een dikke afdeklaag van comfortschuim. Het boxspringsframe is afgedekt met een dacron van 130 gr per/m2.  Verder is deze nu tijdelijk zeer goedkope boxspring gestoffeerd met kwalitatief katoen geweven stof. U heeft de keuze om deze boxspring aanbieding volledig naar uw wens aan te passen met verschillende kleuren, die u bij uw bestelling kunt aangeven.

Specificaties

Hoofdbord 

Boxspring 

Matras 

Topdekmatras

Lighoogte 

Poten 

Kleuren 

Anti-bedbug behandeling 

Goed ventileren 

Anti-allergisch 

ca. 124 cm hoog en ca. 15 cm dik 

30 cm dik en afgedekt met SG-30 schuim 

ca. 21 cm dik en 500 pocketveren per m2

ca. 3 cm comfort topdekmatras 

 ca. 62 cm

L-poten ca. 6 cm hoog 

Diverse kleuren 

Ja 

Zeer goed 

Ja 

GRATIS BEZORGING IN HEEL NEDERLAND 

 
 
 
  • Verkoop rechtstreeks vanuit de fabriek
  • Mogelijkheid om productie te zien
  • De laagste prijs van de Benelux
  • Levertijd van 14 dagen
  • Geen aanbetaling, betalen bij aflevering

Het onderhoud

U wilt natuurlijk dat deze boxspring zo lang mogelijk meegaat zodat u jaren kunt genieten van een heerlijke nachtrust. 

Reinig daarom de boxspring regelmatig met de stofzuiger. Voor het onderhoud van het matras wordt geadviseerd om deze regelmatig te draaien en te keren. 

Onze boxsprings

Omdat wij de boxsprings zelf produceren kunt u de allerbeste kwaliteit verwachten. Wilt u zelf zien hoe de matrassen en boxsprings worden gemaakt? Kom dan gerust een langs! 

Wij staan voor een vertrouwde kwaliteit, een comfortabele nachtrust en een verrassend voordelige prijs.